top of page

Vrouwencirkels

Wij organiseren verschillende vrouwencirkels, in verschillende vormen en maten, in een reeks als volledige training en opzichzelfstaand. Het is maar net waar jij aan toe bent! 

9AEC452F-CA89-4DE0-B0DE-3F1EE2DFB66F_1_1
De Ontspannen Vrouw

Zachtheid, zorg, vertrouwen, liefde. Een transformerende cursus van 7 bijeenkomsten waarin we samen opzoek gaan naar wat self-care voor jou is en kan zijn. Leer jezelf weer volledig de ruimte te geven om van het leven te genieten als een Ontspannen Vrouw. 

SexyRebelChiaraSeptember2020-54.jpg

 Elke  maand

Open vrouwencirkel

Een vrouwencirkel is een verbindende samenkomst waar elke vrouw welkom is met haar verhaal. Een open vrouwencirkel is een fijne manier om kennis te maken met de sisterhood in Leiden, en ook om weer te kunnen voelen en verbinden met jezelf en andere sisters. 

Ons huidige aanbod:

Foto door Evelien op Weg

SexyRebelChiaraSeptember2020-36.jpg

Jaarlijkse vrouwengroep

De Sensuele Vrouw

De Sensuele Vrouw is een programma voor vrouwen die het gevoel hebben dat ze wat missen in het leven maar die zelf even niet zo goed weten hoe ze het verlangen, de passie, de lust, de overgave, etc. in zichzelf kunnen vinden. Het vermogen om te genieten zit diep in ons verankerd.  In dit programma we met rust de ruimte die je nodig hebt om weer in contact te komen met jouw sensuele zelf.

Foto door Evelien op Weg

bottom of page