Vrouwencirkels

Wij organiseren verschillende vrouwencirkels, in verschillende vormen en maten, in een reeks als volledige training en opzichzelfstaand. Het is maar net waar jij aan toe bent! 

Ons huidige aanbod:

9AEC452F-CA89-4DE0-B0DE-3F1EE2DFB66F_1_1

start januari 2022

Self-care Sessions

Zachtheid, zorg, vertrouwen, liefde. Een training van 7 maanden waarin we samen opzoek gaan naar wat self-care voor jou is en kan zijn. Leer jezelf de toestemming te geven om te stralen en jouw sensualiteit te omarmen.

SexyRebelChiaraSeptember2020-54.jpg

 Elke 2 maanden

Open vrouwencirkel

Een vrouwencirkel is een verbindende samenkomst waar elke vrouw welkom is met haar verhaal. Een open vrouwencirkel is een fijne manier om kennis te maken met de sisterhood in Leiden, en ook om weer te kunnen voelen en verbinden met jezelf en andere sisters. 

Foto door Evelien op Weg

SexyRebelChiaraSeptember2020-36.jpg

Start september 2022

De Sensuele Vrouw

De Sensuele Vrouw is een programma voor vrouwen die het gevoel hebben dat ze wat missen in het leven maar die zelf even niet zo goed weten hoe ze het verlangen, de passie, de lust, de overgave, etc. in zichzelf kunnen vinden. Het vermogen om te genieten zit diep in ons verankerd.  In dit programma we met rust de ruimte die je nodig hebt om weer in contact te komen met jouw sensuele zelf.

Foto door Evelien op Weg