Vrouwencirkels

Wij organiseren verschillende vrouwencirkels, in verschillende vormen en maten, in een reeks als volledige training en opzichzelfstaand. Het is maar net waar jij aan toe bent! 

Ons huidige aanbod:

9AEC452F-CA89-4DE0-B0DE-3F1EE2DFB66F_1_1

start januari 2022

Self-care Sessions

Zachtheid, zorg, vertrouwen, liefde. Een training van 7 maanden waarin we samen opzoek gaan naar wat self-care voor jou is en kan zijn. Leer jezelf de toestemming te geven om te stralen en jouw sensualiteit te omarmen.

SexyRebelChiaraSeptember2020-54.jpg

 11 December 2021

Open vrouwencirkel

Een vrouwencirkel is een verbindende samenkomst waar elke vrouw welkom is met haar verhaal. Een open vrouwencirkel is een fijne manier om kennis te maken met de sisterhood in Leiden, en ook om weer te kunnen voelen en verbinden met jezelf en andere sisters. 

Foto door Evelien op Weg

SexyRebelChiaraSeptember2020-36.jpg

Start februari 2022

Shakti Tempel

De shakti tempel is een plek waar vrouwen samenkomen om contact te maken met hun vrouwelijkheid, hun zachtheid en sensualiteit, en met de divine feminine - de bron van leven en liefde die ons allemaal verbindt. In de Shakti Tempel wordt je uitgenodigd om te vertragen, even weg te zakken in het genieten en om op te laden door het herstellen van jouw connectie met jezelf.  

Foto door Evelien op Weg