Agenda overzicht

Roos

Open Vrouwen Cirkel 3 september

6539DD58-2762-413B-84C7-F56ECD14CEFB.jpg

Heb je zin om te verbinden, om even op een veilige plek jouw verhaal te doen en op adem te komen, wees dan van harte welkom tijdens deze cirkel op zaerdag 3 september.

 

Een inspirerend samenzijn, met vrouwen van alle leeftijden. Alle vrouwen zijn welkom, en iedereen is gelijkwaardig in de cirkel.

 

Wij faciliteren het proces vanuit de vrouwelijke flow, met ruimte voor jouw verhaal, jouw emoties, jouw zijn. 

In elke cirkel ontstaat een uniek thema die wij allemaal belichten, en in verbinding met elkaar onderzoeken we ieder ons eigen stukje van dat thema. Elkaars aanwezigheid en openheid, geeft je inzichten, ontspanning en een gevoel van samenhorigheid die we lang geleden zijn verloren.

Dankzij de kracht van vrouwencirkels hervinden we iets wat we lang zijn verloren: verbinding, vertrouwen en geborgenheid.

 

Laat je steunen door de sisterhood! 

 

Omdat wij weten dat gender niet afhankelijk is van een bepaald orgaan, is ieder die zich identificeert als vrouw, welkom om aan te sluiten. 

 

Op het programma staan sharings, fijne oefeningen om even in je lichaam te zakken en thee met lekkers.  Kom je voor het eerst of ga je vaker naar vrouwencirkels en rode tenten: iedereen is welkom vanuit haar ervaring om er te zijn. 

Waar

De Lindewei, yogacentrum in Leiden. 

13-16 uur 

Bijdrage: 25 euro (sta je op de mailing, dan krijg je 20% korting)

Hoe werkt het

Meld je aan door ons een email of appje te sturen, wij sturen je een tikkie en bevestiging terug. Als de cirkel vol is kom je op een wachtlijst. 

OPEN VROUWENCIRKELS
Vanaf maart 2023 
13.15-16.30, De Lindewei, Leiden

4D53190F-6E26-46E5-A029-CC30F8268910_1_201_a.jpeg

Vanaf maart 2023 gaan we weer een serie open cirkels geven: je kan de cirkels los volgen, of zoveel als jij nodig hebt. 
Wil je op de hoogte blijven van deze cirkels en de thema's, meld je dan aan voor de nieuwsbrief! 

 

De Sensuele Vrouw-
Start: 10 september tot 17 december 2022

sensuelevrouw.jpeg

In deze reeks cirkels komen vrouwen samen om contact te maken met hun vrouwelijkheid, zachtheid en sensualiteit. Je wordt uitgenodigd om te vertragen, om even weg te zakken in het genieten en om op te laden. We doen dit door middel van verzachtende oefeningen, meditaties en rituelen (met de kleren aan).

 

VOOR WIE 

​De Sensuele Vrouw is een programma voor vrouwen die zo graag weer het contact met hun sensuele zelf zouden willen (her)vinden.

Die het gevoel hebben dat ze wat missen in het leven en hun relaties maar die zelf even niet zo goed weten hoe ze het verlangen, de passie, de lust, de overgave, etc. in zichzelf kunnen vinden. Het mooie is dat dit eigenlijk helemaal niet zo moeilijk is en dat je vaak ook niet eerst al je trauma's door hoeft te werken of allerlei skills hoeft te ontwikkelen.

 

Het vermogen om te genieten zit diep in ons verankerd. Het enige dat je hoeft te doen is er met rust en aandacht ruimte voor te creëren. En dat is precies wat wij bij De Sensuele Vrouw doen.

 

PROGRAMMA

We hebben een prachtig programma gemaakt waar jij volop kan leren en ontdekken over jouzelf, en met 10 andere prachtige sisters als inspiratiebronnen en spiegels van jouw vrouwelijke essentie. We werken met radicale eerlijkheid, sharings, lichaamswerk, rituelen, meditaties, yoga, kundalini activaties massage, polarity play, dans, pleasure oefeningen (thuis in je eigen slaapkamer).

  • Met de live-cirkels in De Lindewei ontmoeten we elkaar 1 x per maand en zullen we veel gaan ervaren, voelen en ontdekken.

  • Het online programma is heel zacht en onderzoekend: 1 x per 2 weken is er een Masterclass Genieten, waar je ook met je camera uit kan meedoen met de pleasure oefeningen.

  • 1x in de maand doen we ook een volle maan ritueel via zoom. 

Je gaat dus 4 maanden een reis maken naar jouw bron van plezier! Je krijgt maar liefst 14 cirkels voor 350 euro. Van de Masterclass is ook een replay beschikbaar mocht je er een keer niet bij kunnen zijn.