top of page
Heather Maan met Sterren

Living your most magical life

Ontdek je innerlijke priesteres en geef je leven een magische boost!

Start 23 september 2023

Ontdek je innerlijke priesteres

  • Voel je dat er iets ontbreekt in je leven? 

  • Heb je het gevoel dat je ziel uitgedroogd is?

  • Verlang je naar meer magie en betekenis? 

 

Welkom bij onze onderdompeling in spiritualiteit en magisch leven!

 

Bij Shakti Sisters geloven we dat elke vrouw een stukje magie in zich heeft, een helder weten en een fijn afgestelde intuïtie. Maar misschien heb je altijd de veilige weg gekozen, jezelf niet laten opvallen en de sleur van het dagelijks leven gevolgd. Nu is het tijd om je innerlijke priesteres te ontmoeten en een nieuw hoofdstuk vol betekenis te beginnen.

 

Deze cursus neemt je stap voor stap mee in de wereld van spiritualiteit. We maken je wegwijs in verschillende methodes zoals systemisch werk, meditatie en trancereizen, sharings en inquiries, embodiment practices, healings en readings, energiewerk, kundalini activatie, ademwerk, rituelen en altaars, natuurreligies en sjamanisme van eigen bodem, en nog veel meer.

 

Maar maak je geen zorgen, we drukken je niets door de strot. We bouwen het laagje voor laagje op, zodat je op jouw tempo kunt ontdekken wat bij jou past. Samen met een soultribe van 10 gelijkgestemde vrouwen ga je op onderzoek uit en krijg je handvatten om spiritualiteit in je dagelijks leven te integreren.

Heather website-2_edited.jpg

Deelnemers aan vorige cursussen zeiden:

"Ik weet nu dat er antwoorden in me zitten"

Heather website_edited.jpg

Ja maar...

'Wat jullie kunnen, dat kan ik echt nooooit bereiken'

 

Misschien ben je onzeker en vraag je je af of dit wel iets voor jou is.
We know, het kan soms best overweldigend zijn. Vooral met al dat aanbod aan insta-guru's die 'het bereikt' hebben op social media en je overladen met hippe reels op Bali maken met hun zoveelste wijsheid. 


We begeleiden je stap voor stap en je hoeft het niet perfect te doen. Het gaat om jouw ervaring, en er is geen 'spiritueel schoonheidsideaal' waaraan je moet voldoen. De reis naar het onbekende, is juist de magie van het leven, het ontdekken van je eigen wijsheid en het contact maken met iets wat groter is dan jij.


Deze cursus biedt praktische tools en technieken die je kunt gebruiken om kleine veranderingen aan te brengen en te groeien in je spirituele reis.

'Eigenlijk ben ik heel nuchter'


Je innerlijke scepticus kan misschien twijfelen aan de waarde van spiritualiteit en denken dat het oplichterij is. Maar sta open voor nieuwe ideeën en benaderingen. Deze cursus biedt je de mogelijkheid om verschillende perspectieven te verkennen en je eigen overtuigingen uit te dagen. Het kan leiden tot een dieper begrip en nieuwe ervaringen die je leven verrijken.

'Mijn vrienden snappen dit niet'


Sociale druk kan een belemmering vormen, omdat je je zorgen maakt over wat anderen zullen denken van je interesse in spiritualiteit. Onthoud dat het belangrijk is om te luisteren naar je eigen verlangens en behoeften. Het is jouw reis van zelfontdekking en het is helemaal oké om af te wijken van de verwachtingen van anderen. Binnen de shakti tribe vind je gelijkgestemde mensen die je steunen en begrijpen, zelfs als je huidige sociale kring minder spiritueel georiënteerd is.

'Ik heb het zoooo druk'


Misschien denk je ook dat je geen tijd hebt voor een cursus vanwege je drukke schema. Maar overweeg om tijd vrij te maken voor zelfontwikkeling en zelfzorg. Het investeren van tijd in je spirituele groei kan leiden tot meer balans, voldoening en welzijn in andere aspecten van je leven. Dit is een investering in duurzaam geluk, en een leven dat echt bij jou past.

Deelneemsters aan eerdere cursussen zeiden:

"Ik zie andere vrouwen minder als concurrent. Ik stel mezelf kwetsbaar op. Ik mag mij juist geïnspireerd voelen ipv geïntimideerd. Contact met andere vrouwen gaat beter."

Wat gaan we precies doen?

De cursus bestaat uit verschillende onderdelen.

3 live bijeenkomsten

We starten deze cursus met een live workshop in Leiden. Elke workshopsessie heeft haar eigen thema, waar we de hele middag aan de slag gaan met dit thema vanuit verschillende invalshoeken.

De opzet is altijd gelijk: het openen van de sacred space en een sharingronde, daarna gaan we aan de slag met lichaamswerk, zoals verzachtende of ontspannende oefeningen, dans, yoga, meditatie en rituelen. 

Wij faciliteren het proces vanuit de vrouwelijke flow, met ruimte voor jouw verhaal, jouw emoties, jouw zijn. Elke workshop heeft een ander thema dat wij belichten, en ieder mag daar haar eigen unieke licht op laten schijnen. We werken nadrukkelijk met consent, wat betekent dat we je bij elke oefening uitnodigen om te voelen of je mee wil doen. Je zal nooit gepusht worden om iets te doen, wat jij niet wil. 

Tijd: 13-17 uur

Locatie: Studio in Leiden

 

23 september Sessie 1 = donker (onderste chakra's) - het aardse/fysieke -  de lichaam als gids

14 oktober: Sessie 2 = hart (middelste chakra) - liefde - je hogere zelf als gids

18 november: Sessie 3 = licht (bovenste chakra's) - het hogere - je spirit guides ​

3 online bijeenkomsten

Tijdens de online bijeenkomsten is er ruimte om vragen en ervaringen te delen en oefenen we verder met het thema. Zo wordt je tussen de live bijeenkomsten door uitgenodigd om met de informatie aan de slag te gaan en je innerlijke priesteres echt te integreren in je dagelijks leven.

Tijd: Donderdagavonden 20-21 uur

Via zoom op 5 oktober, 2 november, 30 november

 

Toegang tot de online leeromgeving

Op de online leeromgeving vind je elke maand een ritueel, een meditatie, een lichaamsoefening en een schrijfoefening die je ondersteunen bij het ontdekken en omarmen van je innerlijke priesteres. 

Buddysysteem en whatsapp support

We werken met een buddysysteem waarbij je gekoppeld wordt aan een andere deelneemster. Bij deze buddy kun je tijdens de cursus delen waar je tegenaan loopt. Ook is zij er om je 'accountable' te houden voor de intenties die je voor jezelf zet voor deze cursus. We werken al jarenlang met dit systeem en hebben gemerkt dat er vaak hele hechte, diepgaande vriendschappen uit ontstaan. 

Mocht je behoefte hebben aan meer ondersteuning in je proces dan kun je terecht op onze cursus Whatsappgroep. Ook kun je altijd een extra consult boeken bij Françoise of Chiara. 

Voor zowel het buddysysteem als de Whatsappgroep geldt een 'opt out' regel - je hoeft alleen mee te doen als je hier meerwaarde in ziet. 

Grijp deze unieke kans, want we geven deze cursus alleen dit jaar. Volgend jaar staat er een totaal ander thema op het programma, omdat wij ook onze magie en innerlijke priesteres volgen.

Ben je geïnteresseerd?

Koop hier je kaartje. Tot 31 augustus ontvang je 10% vroegboekkorting

De vroegboekkorting verloopt over: 

De komende tijd organiseren we een aantal open cirkels en een online masterclass die een voorproefje geven. Kom vooral eens kijken!

Donderdag 24 augustus - 20:00-22:00 - Vuurceremonie

Tijdens deze vuurceremonie gaan we verstillen, vertragen en de antwoorden vinden op al je vragen in het vuur. We gidsen je mee naar binnen en gaan daar op zoek naar de bron van wijsheid die je altijd al bij je droeg. 

 

Koop hier je kaartje (35 EUR)

 

Donderdag 7 september - 20:00-21:00 - Gratis Masterclass Ceremonie & Rituelen
 

Tijdens deze online workshop gaan we aan de slag met de voorwerpen die je al bij de hand hebt om jouw eigen, unieke ritueel te ontwerpen dat je ondersteunt bij datgene wat je op dit moment het meeste bezighoudt in je leven. 

Schrijf je hier in (gratis)

Zaterdag 16 september - 13:00-17:00 - Stoomcursus Healing

Met de stoomcursus healing gaat we in een diepgaande workshop van 4 uur een aantal stappen doornemen om te onderzoeken: waar is het 'stuk'? Hoe makkelijk kan je daarbij? Wat is jouw ingang om te helen? Wat heeft je lichaam nodig om zich veilig te voelen in dit proces? Bij wie voel je veilig? 

Een prachtige middag met veel diepgang, en veel oog voor jouw kwetsbaarheid en verhaal.

 

Koop hier je kaartje (49 EUR) 

Twijfel je nog steeds?

Kristallen,-salie-en-wierook
bottom of page