Huisregels

We ontvangen je graag op 1 van onze locaties helemaal zoals jij bent. We willen een open, veilige plek bieden voor iedereen. Daarom hebben we een aantal huisregels die belangrijk zijn als we live bij elkaar komen. 

SexyRebelChiaraSeptember2020-2.jpg

Adviezen en tips voor een extra prettige ervaring

  • loszittende kleding, geen te strakke onderkleding te dragen. GEEN SPIJKERBROEK → zorg dat je vrij kan bewegen en ademen. Er is een kleedruimte om je om te kleden. 

  • dieetwensen? Neem eigen snacks mee en een flesje water. 

  • journal en pen mee voor aantekeningen.

  • liever geen zware maaltijden vlak voor bijeenkomst, eet licht of 2 uur voor de bijeenkomst. 

  • geen alcohol/drugs voor de bijeenkomst, komt altijd compleet nuchter.  

  • geen sterke parfum dragen. 

  • schoenen en jas uit bij het entree van De Lindewei, alle spullen graag in de kleedkamer. Spullen liggen daar op eigen risico.  

  • om tijdens de bijeenkomsten gefocust te blijven en transformatie te laten gebeuren, doe alsjeblieft je telefoon uit.

1

Algemene voorwaarden

Annuleren en geld terug beleid:

Je plek in de cursus (bestaande uit 1 of meerdere bijeenkomsten) is pas gereserveerd na volledige betaling.

 

Als ‘Shakti Sisters’ de cursus afzegt, ontvang je het volle bedrag terug.

 

Als jij je na inschrijving afmeldt dan zijn de geld-terug-afspraken:

 

Afzeggen tot 2 weken voor aanvang van de cursus: krijg je je geld terug.

Afzeggen later dan een week voor aanvang van de cursus: 50 % bedrag terug.

Afzeggen later dan 2 dagen voor aanvang van de cursus: geen geld terug.

 

Let op svp: Annuleren kan via email of telefoon. Op de dag zelf kan het alleen telefonisch of via sms. 

2

Gezondheid & Eigen verantwoordelijkheid

 De deelnemer is verantwoordelijk voor haar eigen mentale, fysieke en emotionele gezondheid. Als je problemen hebt (medicijngebruik, depressie, neurodiverse aandoeningen enz.) op deze gebieden, moet u de begeleiders informeren. Bij zware psychische problematiek in goed overleg met behandelend arts. Indien Deelnemer besluit de training eerder te verlaten, is er geen restitutiebeleid.

In geval van schade aan de locatie door de deelnemer, komen de kosten voor rekening van de deelnemer.

Deelname geschiedt volledig op eigen risico. Shakti Sisters kunnen op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade aan of verlies van eigendommen of opgelopen letsel.

3

Consent & Veiligheid

We beginnen eerst met de Covid&Consent-check. We maken geen politieke statements, maar delen puur hoe jij je nu prettig voelt met nabijheid en aanraking van andere mensen. Fysieke aanraking is altijd optioneel. Elke contact oefening is er keuze om die op afstand te doen. 

 

Elke sharing is secret en sacred: buiten de bijeenkomsten praat je niet over wat er gebeurt of gezegd wordt tijdens een sharing. 

 

Je kan getriggerd worden in een negatieve emotie: neem verantwoordelijk voor je eigen emoties, dus: vraag om hulp bij een persoon die je vertrouwt. Na een bijeenkomst mag je altijd contact met de begeleiders opnemen voor steun, feedback of vragen, en/of met je buddy. 

 

Je komt hier voor je eigen proces. Weet dat alles een ervaring is. Ook een ervaring buiten je comfortzone biedt een mogelijkheid tot groei.

4

Covid

We willen graag een save space bieden waar iedereen welkom is.

Mensen met een inenting en zonder.

Mensen met een zwakke weerstand en een sterke weerstand.

Daarin zit ons dillemma, en we kiezen er nu voor om de vrouwen te beschermen met een zwakkere weerstand, of hun familileden.  Om dus een veilige omgeving te kunnen bieden waar we elkaar kunnen aanraken en steunen,  kunnen we vragen om een zelftest in tijden van een hoge besmettingsgraad in Nederland. Ervaring leert dat de winter vaak code rood is, en we je kunnen vragen om een zelftest op de dag zelf. Zonder zelftest is het helaas niet mogelijk om deel te nemen aan de cirkel. Tenzij de hele groep daar ok mee is inclusief de begeleiders. 

Verder qua QR codes: dat is een regel opgelegd vanuit de overheid, de locaties waar wij tot nu toe onze cirkels houden, vragen niet om een QRcode. Hoe dat in de toekomst zal zijn weten we niet, we hopen een plek te kunnen creëren waar iedereen zich gehoord voelt. 

Heb je nog vragen?

Ervaar je weerstand of ben je het niet eens met 1 van onze huisregels? We staan open voor feedback en suggesties. Neem gerust contact met ons op.